Tajné přání

Tajné přání

Anotace: asi to každý zná

Mám tě hrozně rád,
ale ty říkáš:,,Nech si o mě zdát."
Nechci už sám žít,
chtěl bych s tebou být.
Nechci již sám spávat,
přál bych si s tebou usínat i vstávat.
Chtěl bych hladit tvé vlásky a na noc ti polibek dávat.
Budu ti rád hladit bříško i záda,
jen kdybys trochu měla mne ráda.
Kdykoli zavřu oči,tak jen o tobě sním,
byla bys ta pravá,to vím.
Kdybych tak věděl zda ráda mne máš,
snad mne v duchu neproklínáš.
Líbal bych ti čelo,ústa i ramínka,
občas pohladil bych tvá něžná stehýnka.
Polibek na ústa a něžné pohlazení,
věř že láska všechno změní.
Líbat ouška,líbat čelo,
líbat ruce,líbat celé tvé tělo.
To jsou přání má,
abys byla má láska jediná.
Chodit s tebou a držet tě okolo pasu,
pokaždé když tě spatřím musím obdivovat tvoji krásu.
Toto vše bych si opravdu přál,
co já bych za tvou lásku dal.
Autor Dindane, 25.08.2006
Přečteno 901x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí