Miluj

Miluj

Anotace: ...

Miluj,když můžeš,
miluj,když víš.
Miluj,když to ještě zmůžeš,
miluj,když sníš.
Miluj,když je čas,
miluj,když je koho.
Miluj,když věříš,že nezlámeš si vaz.
Miluj a nečekej co dál bude z toho.
Miluj,když chceš,
miluj,když se daří.
Miluj,když víš co vlastně seš,
miluj,už se ti to třeba nepodaří.
Miluj,když nechceš sám žít,
miluj a věř.
Miluj věrně jestli s tím druhým chceš dlouho být,
miluj a s problémy se svěř.

Miluj,i když oči plakají,
miluj,i když slzy po tvářích stékají.
Miluj,i když všichni se proti tobě obrací,
miluj,i když srdce krvácí.
Miluj,i když na tvou hlavu nadávky padají,
miluj,třeba i potají.
Miluj a ničeho se neobávej.
Miluj!Nikdy své city neschovávej.
Miluj a o životě přemýšlej,
miluj a jak se mít skvěle vymýšlej.
Miluj a o své lásce sni,
miluj a buď stále s ní.
Miluj a noc promění se v den,
miluj a život bude jako ten nejhezčí sen.
Miluj a své city chráni,
miluj,co ti v milování brání?
Autor Dindane, 25.08.2006
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí