V rytmu letní samby

V rytmu letní samby

Anotace: Inspirovala mě jedna malá hospodní zahrádka.

Plamen zase tančí,
Tak málo srdci stačí,
V rytmu letní samby,
V kuželu světla lampy,
U sklenky koly,
Co prachy stojí,
Opilí kofeinem,
Odejdem nad ránem,
Ruce se blíží,
Pod stolem plíží,
Ty tajné pohledy,
Se do očí zahledí,
Okolí mlčí,
Jen repráky hrčí,
Každý čeká,
Kapka stéká,
Čas stojí,
Rozum se bojí,
Ale srdce cítí,
Ta holka chce býti,
V náručí tvé skryta,
Láskou se zmítá,
Tak odhoď zábrany,
Na všechny možné strany,
Podej ji svou ruku,
V rytmu samby zvuku,
Zhlédni její tělo,
Co tvé srdce chtělo,
Pohleď hlouběji,
Do jejího nitra,
A věř, že tvojí,
Holkou bude zítra
Autor Muta cum liquida, 25.08.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí