Sen

Sen

Anotace: Každý by měl mít sny a snažit se je uskutečnit.

Už se stmívá je tu noc,
já cítím se sám chybíš mi moc,
Tvé vlasy a tvůj jemný hlas,
tak to mi schází kdy uvidím tě zas.

Víčka se klíží vždyť jdu spát
a něco krásného o tobě nechám si zdát.
Myšlenky bloudí. Budeš se mi zdát?
A kdy s úsměvem budu já už spát.

Sen se mi zdá a je tak krásný,
my jsme si blíž cítím se krásně ty to víš.
Já dostanu polibek spásný,
přál bych si víc, ale sen má rub i líc.

Pomalu svítá pryč je noc,
mě čeká probuzení kdo bude mě hřát,
vždyť můj sen ztratil svou moc,
ale zítra večer nechám si tě zdát.
Autor Mava, 19.01.2005
Přečteno 2741x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (62x)

Komentáře

Ju, touhle se ti daří krásně hladit... ;o)))

13.09.2005 14:18:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí