MILUJI TĚ

MILUJI TĚ

Anotace: Pro mého drahého

M – jako moje náklonnost k tobě;
I – jako intuice, že patříme k sobě;
L – jako list lásky, co snášet se navždy bude k zemi;
U – jako tvůj úsměv, důvod – proč neklidné mám snění;
J – jako jarní louka, v níž ležíme, květy rozkvetlá;
I – jako tvá inspirující tvář polibky posetá.

T – toť touha, co cítím já k tobě;
Ě – jako euforie štěstí, že jsme se našli ve správné době.

To, lásko, a ještě víc,
To vše bych ti chtěla říct.
To vše mě napadá,
Když Tě u sebe mám
A při tom slunce zapadá.
Autor Katitek, 27.08.2006
Přečteno 2459x
Tipy 2
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (25x)

Komentáře

Tohle jsou opravdu hezké verše.. =o)

26.01.2009 15:54:00 | Pelican

Pěkný, fakt pěkný.

22.09.2006 19:01:00 | Dane

láska hory přenáší:) moc pěknýý:)

27.08.2006 16:57:00 | Terry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí