ticho

ticho

Anotace: taká capina

Slyšíš to ticho,
to ticho , které vlastně slyšet nejde .
To ticho v nás ,
to ticho co se s tvou duší tiše sejde,
to ticho co svým mlčením dává najevo své rozpaky z přítomnosti tvoji,
to ticho co se ho mé já tak hrozně bojí,
to ticho stvořené z bytosti,
to ticho posmrtné stuhlosti ve vztahu dvou mladých lidí.
To hrozné ticho za které se má ústa tolik stydí .

To ticho chtěl bych nyní usmrtit ,
chci hlas svůj dechem donutit,
ať vydá ne hlásku, ale celé věty o tom žes mě pohltila.
Chci vyznat lásku,
chci aby si pochopila,
že jen díky tobě má ústa ztrácí řeč.
Jsi má vzpruha,
ale přitom si zároveň má křeč, která stahuje mě do sebe.
Chci být s tebou a už nikdy bez tebe.

Protože ty si mým citům dala sílu opět žít,
prosím buď se mnou už nechci o tě jenom snít..
Chci s tebou zpívat si a smát,
chci se o tě v noci něžně bát ,
chci obejmout tě a již nikdy nepustit.
Chci samotu svou v tichosti teď opustit.
chci milovat tě a tichu dát svůj první Mat
chci umět vyslovit už Mám tě rád
Autor truhlík, 27.08.2006
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

upřímná.taková opravdová.hlavně hezká

24.05.2007 19:07:00 | shaakti

dobrý postřeh, ty dvě byly psány před čtyřmi roky, jen jsem to nedokončil, tak jsem ten konec k tomu přidal až včil. Chtěl jsem to ňák uzavřít. Původně se měla jmenovat "Nedokončená"

30.08.2006 14:24:00 | truhlík

První dvě sloky jsou super, třetí je komerční, něco, co najdeš v minimálně polovině básní tady.

30.08.2006 10:41:00 | unstoppable

je to krásně naléhavý..upřímný, hezky napsaný..

27.08.2006 11:29:00 | aveefa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí