Nevrátí se

Nevrátí se

Anotace: Pro člověka, kterej pro mě znamená tolik, že to ani nejde vyjádřit slovy...

Neodcházej a zůstaň se mnou,
nenech se odradit těžkou cestou,
Nezabývej se smutkem a žalem
nemuseli jsme být spolu - málem.

Nezvlhne tvůj dech,
neucítíš mé pohlazení,
Ty máš ale pech
nad Tebe nikdo není.

Budeš pomalu odcházet
já Tě vidět nesmím,
jednu na druhou obracet,
nevnímám svůj život a teskním...
Autor Marri, 19.01.2005
Přečteno 743x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Strašně hezká básnička a Ty jsi má nejoblíbenější autorka na tomto serveru...
Pokračuj prosím takto dál.

24.10.2005 14:19:00 | *Mia*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí