Cesta

Cesta

Anotace: Teď už jen bez cíle, prostě dokud budou stačit síly...

Na pouti daleké,
v beznaděj upadám,
pláč není všelékém,
pevný bod postrádám.

Přesto se koulejí slzičky,
jako hrách bez Popelky,
v dlani mám oříšek maličký,
význam však skýtá velký...

V ničivých vichřicích,
v horku a žízni,
z oříšku v střevících,
čelit chci trýzni.

Jedno však nezvrátí,
oříšek nechce lhát,
Co bylo, nevrátí,
Tebe už mám strach znát...
Autor Algernoon, 28.08.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí