Pláč

Pláč

Anotace: :´(

Pláču..cítím, jak chvěje se zem,
mé srdce je na mizině.
Ty prstem si přejíždíš kalhot lem
a netečný jsi k mojí vině.

Chci se usvědčit, já jsem vrahem,
Slyšíte? Zabila jsem!
Křičím před policejním prahem
a hodiny míjí..den za dnem!

A duše nese tíhu výčitek..
Však pronajmu si zabijáka vzpomínek..

A až budeš plakat..a cítit, jak chvěje se zem,
tvé srdce bude na mizině.
Já prstem jen přejedu sukně lem,
netečná budu k tvojí vině.

A až navždy odejdu...
TAK PRONAJMI SI ZABIJÁKA VZPOMÍNEK..
Autor gaginas, 15.07.2004
Přečteno 1012x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí