Já ji chci

Já ji chci

Anotace: život letí v prapodivném rytmu, nenech ho okorávat! (to jsem si ale pohrál ufuf:-))mimochodem je to pro Tebe, Tebe, taky trochu Tobě a v neposlední řadě pro Tebe

Je tu ňákej pocit
ještě nevim, co s ním
zamčenej sám v sobě
doposud sním
probírám ty otazníky
co visí nade mnou
nechci už bloudit
černou tmou.

Je mi to jasný. Tvrdnu jak chleba
svět je tak krásný, je mi Tě třeba
já ji chci. Já Tě chci.

Chci vidět všechno,
číst Tvý černý stránky
věřím, že jsi klíč,
otevři moje zámky
Odzadu nazpátek
ve spirále času
oba máme svou
nevinnou krásu.

Ona je krásná. Tvrdnu jak chleba
záchranná brzda, je mi Tě třeba
já ji chci. Já Tě chci.

Půlnoční hry na svítání
já jsem tvůj pán, tys má paní
po dohrání chvíli ležet
bez konce.

Zrozená krása. Tvrdnu jak chleba
jsi moje spása, je mi Tě třeba
já Tě chci. Já Tě chci.

Probírat se do červánků
nikam nechvátat
z vystřízlivění
ještě jednou hrát
dívat se do očí
propadat se v ně
dobře se zúročí
kvítek z jabloně.

Jsi moje strava. Tvrdnu jak chleba
velice zdravá, je mi Tě třeba
já Tě chci. Já Tě chci.

Kam jdeš Ty, já dávno čekám
nečekej na to, co nemám
vedle Tebe vstávám, s Tebou
usínám.
Nechci jít jinam. Zůstat u Tebe
s Tebou usínám, jinde mě zebe
já Tě chci. Já Tě chci.
Zrozená krása
jsi moje spása
já Tě chci.

Je mi Tě třeba
játra jak chleba.
Autor stepy, 20.01.2005
Přečteno 658x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí