Tak ne

Tak ne

Anotace: o tom, když to nevyjde

Dneska neni dobrej den
Dneska není, včera nebyl
Včerejšek, ten čert už vem
Dneska věřim
Na Černobyl
Už aby to ze mě spadlo
Černý brejle
Černý prádlo
Mlčet stříbro,lháti zlato?
Autor stepy, 20.01.2005
Přečteno 501x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí