Prokletí

Prokletí

Anotace: Nevim teď se děje něco co nechápu...

Svůj život změnit bych chtěla
odstrčit tě od svého těla

Připoutána tě k sobě mám
jak je vidět nic s tím nenadělám

Ten chtíč ta vášen ten žal
to všechno už nebude dál

Už je konec na dobro
snad se mi to povedlo

Odehnat tě od sebe
i když stále myslím jen na tebe

To je mé prokletí
a kůli tomu budu trpět staletí...
Autor sweetdom, 28.08.2006
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasný díkes..

29.08.2006 19:53:00 | sweetdom

Především... "připoutaného tě k sobě mám..." nebo "jsem k tobě připoutaná..."

29.08.2006 09:04:00 | unstoppable

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí