Pocity

Pocity

Anotace: ..

Vztek, zloba, smutek a rozhořčení..
Chápeš snad tato slova?
Ty pocity už nejsou k zastavení.
Proč vkrádají se zas a znova?

Kráčí spolu ruku v ruce,
Život kříží..
Toto všechno poutá duši přece
A zavírá ji do mříží.

Stín se vkrádá, mysl zrádná
Pouští pochybnosti do kraje,
K čemu jsou krásná slova platná,
Když mrak slunce zakryje?

Tvá studánka vyschla,
Z čeho teď bude má laň pít?
Ta studánka je tvá láska
A já teď musím prázdné ruce mít..
Autor Katitek, 29.08.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí