Co chtěla bych být

Co chtěla bych být

Anotace: ¨¨¨¨

Chtěla bych být raní rosou
co pláče pod tvým širým nebem
Vlažně omývat lístky kvetoucích růží
ke kterým rád každé ráno přivoníš

Chtěla bych být podzimní mlhou
co se líně válí pod tvým širým nebem
Pomalu usedat do pavučin křižáků
ke kterým tak rád vzhlížíš

Chtěla bych být krásným snem
co každým ránem budí tě vášní
Usínat vedle tvého těla
které pod bílou peřinou schováváš

Chtěla bych být prvním sněhem
co padá mezi tvými prsty
Tát v tvých dlaních
pod paprsky zimního slunce

Chtěla bych ti lásku slibovat
a vášnivě se s tebou milovat
Autor Marcella, 29.08.2006
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak...mi to připomnělo tu mou..chtěla bych*..až k nevíře, že máme podobné:);)
Krásná je.

30.01.2022 22:19:46 | jenommarie

Opravdu chtěla? Tak budeš, jo, budeš.

15.03.2007 11:32:00 | smudlinek

... dobré zasněžené ráno ... drahoušku ...

07.02.2007 07:54:00 | JardaCH

Tak tahle je fakt super. Moc pěkná co pěkná, krásná

15.09.2006 20:01:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí