Povodeň

Povodeň

Anotace: at uz je to zamnou....

To dlouhé čekání na spoustu
krásných dní
a k čemu je čas
když stejně umíráme opuštění
každý se pyšní budoucností
ale sny nás stejně opouštějí
tak jako ty kterým jsme oddaný
jsou jako ničivé povodně
příjdou aniž bychom chtěli
a ve velkém zaplňují vše
na čem nám záleží
a pak odcházejí a
zanechají spoušť
se kterou se nemazlí
vemou věechno i naše síly
to teplo co dával nám domov
ve kterém jsme spokojeně žili
ti co jsou silní bojují
a začínají hledat další energii
co jim kamarádi dodávají
a ta stále silí
proto se nechci trápit
a se svými přáteli se bavit.
Autor Héďa2, 29.08.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vystizne napsane. Urcite doda silu spousty lidem tahle vecicka...

30.08.2006 22:13:00 | Porsche

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí