Pro tebe

Pro tebe

Anotace: konecne

Každé tvé slovo poslouchám
každému pohledu podléhám
a každou chvíli s tebou pečlivě schovávám
to proto až budu sama
abych měla na koho vzpomínat
a v zápětí se na tebe těšila
až tvůj polibek mi kolena
rozkývá a má hlava se zamotá
to proto vrušení co v té
chvíli prožívám
to napětí co celým mým tělem
projíždí to bušení srdce
pohled tvůj způsobí
ten cit je silnější a já
se ho nechci vzdát
snad to chápeš stejně jako já
že tebe chci teď milovat.
Autor Héďa2, 29.08.2006
Přečteno 934x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí