Srdce je volné

Srdce je volné

Anotace: ...

Láska je starostí,
co zahání noci ty bezesný,
bere si cokoli
a neptá se svolení,
když krade nám iluze,
obírá srdce tvé,
o touhu vidění,
pere se s rozumem,
ten však jest oslaben
a mozek je k ničemu,
vždy žárlím ve víru
a vše chci mít s kontrolou
nevidět nic mlhou.

Mlha to sic mocí je,
lásky to klaní se.
Je to moc víry,
co zažene díry,
okna po večeru,
kdy nalézám útěchu
a hledám své motivy
pro hlouhé motýli.
Autor Gabriel17, 29.08.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

29.08.2006 19:43:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí