Cloumá mnou touha

Cloumá mnou touha

Anotace: Skromné dílko bohatého významu pro jeho autora

Teď, když mě odmítáš
Cloumá mnou touha
Říci, co říci mě nenecháš
Cloumá mnou touha
Vyzvat tě k tanci
Abych se ti přiblížil
A dostal tak šanci
Být s tebou a pouhou řečí
Tancem tvých a mých očí
Sdělit slova dosud nevyřčená
O tom, co má duše, unavená
Cítí ve tvé přítomnosti
Ve spektru barev pohledu tvého
V němž uvykl jsem si žít
A bez něhož kus mrtvého
Kamene dávno bych byl
Kdybych neměl to štěstí
Abych tě políbil
Autor Pavel Kučera, 29.08.2006
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné,opravdu moc,moc :) Jen tak dál.

27.04.2007 21:59:00 | andělík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí