Ztracený ladič

Ztracený ladič

Anotace: ...

Na kousku země
Plouží se němě
Beze slov navíc
Ztracený ladič

Bez not a klíčů
V područí chtíčů
Nenašel klavír
Který by ladil

Tak světem bloumá
Touha s ním cloumá
Klapky by hladil
Vášeň svou schladil

V záplavě strunné
Tu ano, tu ne
Přece však žádnou
Nenechal chladnou

Za svitu luny
Rozezněl tóny
Divoké, něžné
Hladké i režné

Šílený steskem
Zasažen bleskem
Z čistého nebe
Uzřel sám sebe

Jak bloudí v kruhu
Vyhlíží duhu
Bojí se najít
Zkouší to tajit

Z minulých šrámů
Má v duši ránu
Co jen si počít
Chce se mu skočit

Na kousku země
Plouží se němě
Beze slov navíc
Ztracený ladič

Bez not a klíčů
V područí chtíčů
Nenašel klavír
Který by ladil
Autor Jn.s, 30.08.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jak ladně se četlo..
vše uhlazeno metlou
a rozzářené světlou
jsi myšlenky mé přetlouk :-pp

30.08.2006 14:09:00 | šuměnka

všechno jde když se chce a ani k tomu nepotřebujeme nástroje, krátká linka opět do kolen :o)

30.08.2006 12:50:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí