Fakta hlubin

Fakta hlubin

Anotace: Ticho po bouři... depresivní a těžké ticho.

Fakta hlubin podvědomí útočící na tělo i duši.
Makra tvých uší, klubek zrn pláže.
Vyústění ticha v mučivé strachy, jež netuší
sebe umírat lehce jak nevinné paže.
Prahy bezbolestna mizící v záplavách lží
a ty jemné nitky jež jen ona smaže.
Autor Thilion, 30.08.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až moc složitě... ale ten pocit z toho cítím...

30.08.2006 21:34:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí