Motlitba

Motlitba

Anotace: tak už jsem zpátky, plná elánu

Stísněná duše se v koutě krčí
neví, co přinese další den
já ve svém nitru trpce tuším
smutný bude můj zítřejšek jen

Beznaděj, slovo, které důvěrně znám
provází stále pobyt můj
Boha plní lidé tu hledaj ráj
říkám, tak neodcházej přece, stůj

Stůj, Bože, posečkej chvíli
neopouštěj je, chtěj Tě mít
srdce mé dychtí v tomto cíli
na krátkou dobu ještě dlít

Dát jim svou lásku, něžnou, vřelou
pohladit nebe po vráskách
zůstat stát a býti bdělou
a slunce nosit po kapsách
Autor mamina, 30.08.2006
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle verše mi voní...
láskou...
a citem...
jako povětří
po jarním dešti...

18.09.2006 19:45:00 | Cecilka

vítám tě zpátky maminko, měli tě tam rádi viď, neboj tady budem taky:)

31.08.2006 11:30:00 | Jats

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí