Tvoje tělo

Tvoje tělo

Anotace: Po .."dlouhé noci" s přítelem. Přesně tohle mě napadalo na disce

Třou se naše těla, třou
Tou touhou obrovskou..
Moje ruce směle
Bloudí po tvém těle.

Ty záda, ty ramena, ty svaly
Soudné myšlení mi dávno vzaly.
Ty nohy a ty ruce,
Ty zaručeně rozbuší mi srdce..
A ten zadek a to břicho..
Ani moje nitro nezůstane ticho.

Tvůj pohled hnědých čokoládových očí..
Když se do nich podívám, celý svět se se mnou točí!
A ty tvé rty sladké..
Jsou teplé a hladké.

S každým dotekem, polibkem blázním,
Ne, já už se neukázním.
Šílím z tvého těla,
Co rozpaluje mě do běla.

Ach to tělo.. to tělo,
Co moje by tak chtělo.
Chtělo by ho čím dál víc,
Tak mi už vyjdi prosím vstříc!
Autor Katitek, 31.08.2006
Přečteno 844x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí