Znovuzrozen

Znovuzrozen

Anotace: ...

Pod křídly andělů,
Hledám ztracenou lásku,
Která ještě doutná,
A v návrat doufá,

Pod ochranou svatých,
Kráčím pekelnými kruhy,
Pro mé černé srdce,
Co vyrvaly mé ruce,

Chci změnit minulost,
Která nás odtrhla,
A tak k nebeské bráně,
Nesou srdce mé dlaně,

Andělé očistí hříchy,
Ve kterých je obaleno,
A já s čistým svědomím,
Tě zase políbím,

Budu vnímat lásku,
Která vnímat nejde bez srdce,
Jsem zpět, jiný,
Již nenosím stíny,

Jsem tu jen pro tebe,
Chci být tvůj muž,
Očistcem jsem prošel,
Tak nevraž mi nůž!
Autor Muta cum liquida, 31.08.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí