Pramičáři

Pramičáři

Anotace: To je tak ........................ neb si příště vážit toho, co je ......... než hledat .........

Na pramici času
pro důkaz naděje lásky
spolu tajně veslujem
Možnosti jsou různě pomatené
srdce stále mystifikujem
Známe anomálie našich hříchů
proto jeden druhého milujem
Tak proč spolu žít nemůžem

Teď, v hodině úzkosti
plujem pod mosty zrazených srdcí
Proti proudu černých nocí
v krátké i dlouhé lítosti
Lásku naší
ty zrnka rybího štěstí
majestátně sfoukl sametový ďas
Slzy zvedly bouři
nastal těžký čas
Peripetie osudu
pramici nám potápí

Ztroskotanci
Já na jednom břehu
s duší tvou
Ty na druhém břehu
s duší mou
Autor Marcella, 31.08.2006
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak se to i děje..
Dva břehy
dvě duše
odděluje
napříč..
lásce

a pramice
svádí boj
mezi břehy..pro ně.*

30.01.2022 22:33:17 | jenommarie

Uvědomuju si to čím dál víc. To, po čem toužíš. Teče to po mě. Já ti to dám, holčičko.

15.03.2007 11:39:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí