Pláč

Pláč

Anotace: Stýská se mi..

Lásko má, já už neudržím v sobě ten strašný pláč.
Nevěřím lžím a nářkům, co v sobě stále mám.
Vždyť ti přece nemůžu být jen tak lhostejná.
Pamatuješ, jak jsi stále psal, jsi jen Má.

Tak vzdálená, ale přeci jen Tvá.
Tam někde v hrozné dáli,
si své vlasy rozpouštím,
mé oči se slzama utápí,
ze žalu po tvé přívětivosti.

Osud nás spojil a zase rozdělil.
Do srdce dýku vrazil
a já se teď topím v té hrozné bolesti,
jen nářkem tě stále volám.
Lásko, proč nemůžu být stále jen tvá!!!
Autor Kett, 15.07.2004
Přečteno 1802x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

někdy ty karty rozdá na levačku :-(

08.01.2016 22:16:01 | čiči

Stýská se :-(
Njn,milujeme ty ,kteří nás odmítají...

15.12.2010 21:53:00 | Danger

Je to moc hezký a odpovědí jest jen právě nám všem ten někdy hezký i roztomilý a někdy prokletý OSUD.

15.03.2006 17:58:00 | grázlík

Krásná a upřímňoučká...

29.09.2005 21:17:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí