Milovat

Milovat

Anotace: taky hloupá říkačka

Milovat znamená žít,
Milovat znamená snít.
Milovat – těch sladkých 7 písmen,
Co znamenaj štěstí, radost i tíseň.

Milovat.. to umění křehké,
Milovat..to přece není lehké –
Milovat a lásku dát,
Milovat a za svým citem si stát,
Milovat a neklamat.

Kdo tě ale milovat naučí?
Kdo ti milováním štěstí zaručí?

A mně láskou k tobě srdce puká..
Ne, tiše, mně nepůsobí to muka.
A já tu lásku nevyměním,
Mně líbí se žít milováním:o)
Autor Katitek, 01.09.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí