Je to jenom role.

Je to jenom role.

Anotace: Pro kluka, kterého jsem nikdy nemilovala.

Říkám "milulu tě" a přitom cítím chlad.
Líbáš mě a já nemám po tvých rtech hlad.
Líbíš se mi a přitom jsi jak jedovatý had.
V mém srdci pusto-ve tvém rozkvetl ovocný sad.

Tvůj jazyk mlčí, můj ale musí lhát!
Jsi úspěch, ze kterého se nelze radovat.

Cítím výčitky nebo je to lhaní snad?
Ne ne,dál budeme svoje role hrát...
Autor Marylin, 01.09.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jsme na tom stejně..

05.07.2007 14:32:00 | Nemůžu zapomenout

Tak tahle je hodně dobrá..

19.09.2006 11:23:00 | Dane

Funguje to i z druhý strany ...

05.09.2006 02:30:00 | HarryHH

To jsem taky zažila...

01.09.2006 11:31:00 | Ammazonic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí