Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ....

Den našeho seznámení.
Dotyky, co se láskou chvějí.
Polibky, které štěstím hřejí.
City, které pookřejí.

Hodina našich slov, vět i vyprávění.
Gesta, která všechno změní.
Písmenka a jejich znění.
To příjemné snění..

...Je to rok, cos mě miloval.
Společnou budocnost barvama maloval.

Ta slova mi v uších zazvoní
Kývni, jestli se můžeme rozejít.
Autor Marylin, 01.09.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí