Jirka Horníček

Jirka Horníček

Anotace: ............

Byl jsi to ty komu jsem věřila,
však jedna otázka v mozku hýřila.
Né jedna,ale víc,
jestli beze mě se máš líp.
Mně se stejská,
snad se ti v hlavě o mně blejská.
Měla jsem tě ráda,
ale brala jsem tě jako kamaráda.
Teď toho lituji,
že neřekla jsem jak tě miluji.
Autor smaragd1, 01.09.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí