Milenka téhle noci, další znění

Milenka téhle noci, další znění

Anotace: -.-.-.-

Milenka téhle noci

pro slzy tiskne víčka
pro slzy tmu neprohlédne
A on ji ve snách hýčká
když můra k lampě sedne

A líčka
její rudá jsou
horko plá a v peřinách
bojujíc teď s obavou
topí topí vlastní strach

V dálce míli za branou cudné cudnosti..

Ruce škrtí vlastní pás
čelo žhne a hoří
dívčí tělo ztrácí krás
pláče pot a noří..
se v bublajícím moři

Blouzní pro den ztracený
a zdá se mi..
ani do tmy nepřišel.
Autor šedá bílá myška, 01.09.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

01.09.2006 10:54:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí