Dívka z Asie

Dívka z Asie

Anotace: Miluju ji.

Tmavě hnědé oči a tak předlouhé řasy

Slabá linka obočí, co přes ní padaj' vlasy

Ta nejjemnější pleť jak orchideje květ

A nad očima stíny a pohled tak nevinný

Ta nejtajnější ústa a smyslnost a jiskra

A nejkrásnější tvář, co z ní nic nepoznáš

Ta neskutečná ladnost co sledovat je radost

A křehce pevná linie a nadpozemská grácie

Je anděl s ďáblem v těle snad dárek přímo z nebe

Je mou východní touhou a fantazií pouhou

Jaká asi je, dívka z Asie?
Autor Jan Čihoský, 01.09.2006
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím, moc dobře :)

19.11.2007 20:52:00 | Franceska.Darness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí