Trápení lásky po bitvě

Trápení lásky po bitvě

Anotace: ...

Závěr se spustil,
zapěl nám v noci,
když nabíjíš přeci,
on volal tak hlasitě,
bez citu svolával,
život zde schovával.
On odjímal tvář veselou,
když pohled teď letí
tou možností smutňoučkou.
Pak slzy se rozbijí,
o hráz mou smyšlenou,
když vážností zabijou.
Tvé oči teď krvácí,
slzy jsou zbarvené,
vždyť láskou jsou zarudlé...
Autor Gabriel17, 01.09.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí