Na zpět

Na zpět

Anotace: prožít to znovu....kdyby to tak šlo

Čas běží pozpátku,
slunce zpět zachází.
Blíží se k začátku,
znovu to přichází.

Život jak na kazetě běží,
vidím všechno jak bylo.
Tam v trávě někdo leží,
pamatuješ?Jak tenkrát lilo?

Kapky deště letí vzhůru do mraků,
vyplouvám z tvého pohledu.
Tvůj tajný polibek zařadím do letních zázraků,
na začátek léta nás zavedu.

Je prvního v autobuse sedím,
začneme opět?
nastupuješ,z okna na tebe hledím,
myslíš,že vrátí se nám to zpět?
Autor slečna Jůlie, 01.09.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí