Dopis od srdce

Dopis od srdce

Anotace: O lásce, kterou nemusíme potkat jen venku,ale která si nás najde sama.

Přišel (mi) dopis,adresa nenapsaná,
v něm napsáno jest:"Má milovaná"
Prý začal si mě milovat,
já bojím se ti odepsat.
Miluji tě,jak to však říct,
v hlavě právě nemám nic.
Napíšu pravdu,srdce mé ti patří,
věř,že mám tě ráda za tři.
Dopis odeslaný,aresa chybí,
kolik asi na světě,miluje se lidí.
Zase dívám se do poštovní schránky,
kontruluji dopisy i známky.
Teď spolu jsme a vzpomínáme,
už dopisy neposíláme.
Lásku rozhodli jsme si darovat,
konečně (zase) máme koho milovat.
Autor Vera, 01.09.2006
Přečteno 743x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí