Naše chvíle ...

Naše chvíle ...

Anotace: naše mazlení

Hladíš mě po vlasech, líbí se mi to.
Hledíš mi do očí, stydím se.
Líbáš me na rty, vzrušuje mě to.
Nevím, co příjde pak, trochu bojím se.
Líbáš mě na krk, srdce mi buší.
Co teď prožívám, nikdo jiný netuší.
Líbáš mi rameno, beru Ti hlavu do rukou.

Miluju Tě. To celé na druhou.
Autor Mische, 16.07.2004
Přečteno 2719x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Janieneka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí