Třeba zastavíme ticho k poslouchání

Třeba zastavíme ticho k poslouchání

Anotace: 2 tenké cigaretky

Pojď,
Zapochybujem si nad světem..
A mezi prsty
Třeba mlčky provlečem
Půlnoční kouř

-Dvě světlušky
pod nebem

A v rozmáchnutém
okamžiku
Otázky do hedvábí
Z prachu hvězd

spolu, krásko
spolu povlečem..

Nedohlednou vůli vesmíru
Tak okrást byť jednou
o víru
v nekonečnou
přímku
pochybností
nad smyslem rána

-je noc
A vidím tebe
přes tmu
zavřených víček

Co spolu, krásko
spolu utéct..

Než dohoří světlušky..
Autor Art Brasi, 21.01.2005
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí