Luční romance

Luční romance

Anotace: sen o mé lásce ....

Na louku lehnu si a začnu snít,
u sebe má lásko chtěla bych tě mít.
Na zádech sleduji motýly a nebe,
v každičké květině mám kousek Tebe.

Vůně mne mámí, zavírám oči,
z myšlenek na Tebe, hlava se točí.
Zlehounka na to, přichází spánek,
Tebe mi přinese polední vánek.

Cítím Tě ve snu, tiskneš mé dlaně,
Své rty přiložím,zlehounka na ně.
Potom mne pohltí Tvé krásné oči,
čas se mi zastavil a hlava se točí...
Autor Mische, 16.07.2004
Přečteno 1421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí