Nechala jsem lásku jít

Nechala jsem lásku jít

Anotace: ...

Nechala jsem lásku jen tak jít
a začala pro sebe, si svůj život snít.
Nechala jsem lásku samotnou a čistou,
nenávist a zlobu, u Tebe, nyní já mám jistou.
Nechala jsem lásku procítěnou do morku kostí,
vlídná slůvka,polibky,vystřídaly návaly zlostí.
Nechala jsem lásku krátkou a vrácenou,
proměnila smích ve smutek, krásnou lásku ve ztracenou.

Nechala jsem lásku bolestivou,smutnou,chorou….
Autor Seatka, 02.09.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí