Dvě srdce

Dvě srdce

Anotace: bez lásky to v životě nejde:-)

Tvé oči jsou mým světlem,
pro ně běžím závod s větrem.
Tvé rty říkají mi krásná slova,
já čekám na ně zas a znova.
Tvá náruč bezpečí mi skýtá,
srdce mé,vždy jej (u tebe) vítá.

Bez tvého úsměvu nedá se žít,
za ním já teď chci jít.
Tvé srdce snad patří mně,
tobě patří zas to mé.
Tvé patří mně a mé zas tobě,
naše srdce náleží sobě.
Autor Vera, 02.09.2006
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí