Rozjímání

Rozjímání

Anotace: vrátila se ze Švýcarska do Čech a až tam si uvědomila,že ve Schweizu byl někdo,komu zlomila srdce..

Kde asi teď je a co teď asi dělá?
Zbláznil bych se jistě,kdybych věděl,
že teď si klidně leží vedle cizího těla.
A já bych tu teď jen mlčky seděl.

Neudělám nic proto,protože snad...
...protože snad mám ji rád...
A tak tu sedím a ptám se,co asi dělá
tam...daleko ode mě,v té cizí zemi.
Modlím se,snad neleží vedle cizího těla,
jak teď hořce,smutně je mi.
Autor Andík, 03.09.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí