Touha …

Touha …

Anotace: ...asi nemá smysl k tomu něco dodávat :o)

Oči upřené do nebe
Je těžké nemyslet na Tebe
Myšlenky zmotané do kozelce
Vyskočit ze snů se mi nechce
Studená sprcha a horké kafe
Záznamník na mě už pár dní blafe
Hledám seriózní výraz a vhodné oblečení
Mořím se s účesem a správným nalíčením
Co neprozradí, že mám teď nejraději holé tělo,
které by Tě tolik … tolik chtělo …
Autor Beepat, 22.01.2005
Přečteno 740x
Tipy 2
Poslední tipující: Myrja, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí