Další

Další

Anotace: a dál a dál...

Další kapka padá na klávesnici
další slovo probodává moje srdce
další věta raní všechny moje city
další den převratí vše naopak
další sem zklame miliony lidí
další pohyb vyvolá jen křeč
Autor Sebastian_13, 03.09.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to dobré. Ač nejsem vyznavačem moderní nerýmované poezie, má to něco do sebe.

03.09.2006 22:24:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí