První noc bez tebe

První noc bez tebe

Anotace: ..prostě zamilovaná..

První noc bez tebe,má lásko,
je tak dlouhá,tak chladí.
Objímám polštář,co tebe mi nenahradí.
Jsi daleko a já mám strach,má lásko,
že jsi byl jen mým krásným snem,
co v noci začne,ale mizí nad ránem.
Jestli to byl jen sen,má lásko,
chci dál jen tím snem žít,
ať ta noc trvá věčně,nechci se probudit.
Bojím se rána,má lásko,
řekni,že to nebyl jen sen,
že nový den začíná a ty budeš se mnou v něm.
Autor Nefertii, 04.09.2006
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale to oslovení "má lásko" je právě hezké... MI se líbí... :)

17.12.2006 14:15:00 | Marketka3x3

...chjo ta láska ...
...škoda,že je tam tolikrá "má lásko"
...:) ...

04.09.2006 12:40:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí