Vzpomínky trápení

Vzpomínky trápení

Anotace: ...

Voda je tichá
tak bezradně tichá,
a půlnoc je skrytá,
tam v oparu mlhy,
snad najde se něhy,
jen maličký podíl,
vždyť tolik jsem se krotil.

Vteřina vratká,
teď srdcem projela mi,
jak hladina matná,
to ona šeptala mi,
pak hlava je prázdná,
když srdce rozbuší mi.
Autor Gabriel17, 04.09.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí