Bělásci

Bělásci

Anotace: ...

Pro lásku bělásků
Pro stínů nadsázku
Pro něhu na břehu dlaní
Noc v tichu utopí
Všech pochyb šlápoty
Uhasí oheň zlých saní

Pro lásku bělásků
Pro štěstí na vlásku
Skleněnky z barevné duhy
Oči mu zavírám
Omyly posbírám
Sečteme minulé dluhy

Pro lásku bělásků
Pro pár dní z obrázků
Otevřené tajné skrýše
Hřejivá svítání
Těžko se ubráním
Osud si pod polštář píše…
Autor Jn.s, 04.09.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc!!!! se mi líbila....rýmy to já ráda : )

04.09.2006 20:42:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí