Ty jsi anděl

Ty jsi anděl

Anotace: Opěvování vzdušné lásky

Kličkují labutě
hvězdnými polibky
a ty tak nehnutě
jak z cukrové posypky
- záříš -
naprosto spontáně
tam patříš
mezi tu malou neplechu
jako hříšná Paříž
- za úsvitu -
když milenci se rozcházejí,
jako ta hrdinka z bájných mýtů
a nad hlavou svatozář
- malé světýlko -
co prozářilo zákoutí
až k černotě
až za oltář
Moje chvilko bláhová
Květinko nachová
Můj sne z labutích křídel
Moje pravdo,
co svět uviděl
Můj bůžku odvahy
Můj africký dne vláhy
Můj sviste u křídel
Tanečku svobody,
co víly tě tančily nahý
- Ty jsi anděl -
ze snů a z něhy
Autor Jasmin de Paris, 22.01.2005
Přečteno 757x
Tipy 3
Poslední tipující: Now, Dis-Con-Nect-Ted
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takhle dobře jsem v začátcích vážně nepsal..:)

13.05.2019 08:57:11 | Now

Děkuji, Now, vážím si Tvých slov :-)

15.05.2019 14:59:50 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí