Kdž nevíš jak dál

Kdž nevíš jak dál

Anotace: Smutek z lásky spraví čas...zvedněte hlavu a buďte šťastní,že jste vůbec mohli milovat! =o)

Když nevíš jak dál,
upři oči v dál.
A dál a dál a dál
a koukej žít,
vždyť každá chvíle má se využít!

Žij, žij. Žij dokud můžeš,
dokud nemocí jménem láska nezastůněš.
Ta i chorobou smrtící může být.
Vemte si třeba Shakespeara, ten toho uměl využít!
Vždyť znáte ten příběh z Verony,
Romeo, Julie. Ty, Já. No prostě my.

Láska je prý poklad nade vše cenný,
Ne však každý zná výši té ceny.
A proto říkám : narovnej záda, otevři oči své a pohleď na kamaráda.

Přátelství – ten nejcennější cit,
ten k životu chová se líp.
Mnohem líp než pouhá láska,
protože, jen mezi námi, ona je stejně jen prohraná sázka.

Chvíli se raduješ, štěstí se držíš,
pak ale stejně jen do zdi bílé hledíš.
Bez ducha, bez víry, bez trochy citu,
Soužíš se měsíce, nechceš už být tu.
Autor Tempera, 04.09.2006
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí