MILUJU...

MILUJU...

Anotace: O jedný starý lásce, která se najednou objevila i v týhle době. Ale tohle jsem napsala tenkrát.

MILUJU...teplo tvých rukou i slova tvých očí.
Lásku tvých rtů i chuť tvýho nosu.

MILUJU...barvu tvýho dechu i smysl tvých pih.

MILUJU...hlas tvých vlasů i pohledy tvých řas.

MILUJU...zvuk tvýho krku i náladu tvých zoubků.

MILUJU...kapky tvých tváří i úsměvy tvýho obočí.

MILUJU...pěnu tvýho čela.

MILUJU...vůni tohoto světa protože v něm žiješ...
Autor Marylin, 04.09.2006
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí