Nevyplněná láska

Nevyplněná láska

Anotace: O smutku v srdci...

Vane mírný vánek
a já bloudím tmou,
dávno měl už přijít spánek
a zahnat lásku ztracenou.

Hvězdy vyšly, slza padá,
kam je Tě lásko vítr zanese.

Sním a pláču,
jsem tak mladá,
nevidím a nechci slyšet,
co další slunce přinese.
Autor Biggi, 22.01.2005
Přečteno 918x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí