Noc

Noc

Anotace: NOC

Celé noce koukám tmou
stále bolí moje srdce
proč jen bylo to co není
vzpomínám já za tebou!!

Jak jí vypnout tupou bolest
tlačí hrudí mocnou silou
slzy mne tečou z očí
nejraději bych pustil žilou!!!
Autor Miroslav Deadhead, 05.09.2006
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí